Top 5 Future Stars Etapa 15-18 Aprilie

Rodrygo (21 ani) – Real Madrid

Sevilla 2-3 Real Madrid

Introdus în teren în minutul 46 în locul lui Camavinga, Rodrygo a fost decisiv marcând o dată și oferind o pasă de gol în victoria de la Seviila, scor final 2-3. Brazilianul se află într-o formă foarte bună, marcând și la mijlocul săptămânii în sferturile de finală UEFA Champions League contra celor de la Chelsea.
Mijlocașul de bandă transferat în 2019 de la Santos pentru 45 de milioane €, a jucat în acest sezon în 8 partide de UEFA Champions League înscriind de 3 ori și oferind 2 pase de gol, iar în La Liga a evoluat în 27 de partide, reușind să marcheze o dată și oferind 4 pase de gol.

vs. Sevilla
✅️ 45 minute jucate
⚽️ 1 gol
🅰️ 1 pasă de gol
📈 91,7% precizie pase
✔️ 2/3 driblinguri reușite
✔️ 3 pase cheie
✔️ 1 ocazie mare creată

Arnaud Kalimuendo (20 ani) –  RC Lens

Lille 1-2 Lens

Arnaud Kalimuendo reușește să fie decisiv în a doua partidă consecutivă. Acesta a marcat în minutul 37 golul de 2-0 pentru Lens, din pasa portughezului David Costa (21 ani).
Atacantul francez a ajuns la 10 reușite în 26 de partide în Ligue 1, iar în cupă a marcat o dată în 3 meciuri.
Cotat la 12 milioane €, Kalimuendo pare să fie un jucător de bază pentru Lens. Este împrumutat aici pentru al doilea sezon consecutiv, iar în condițiile în care nu i se vor putea garanta minute în sezonul viitor la PSG, este foarte posibil să fie lăsat pentru al treilea sezon la Lens.

vs. Lille
✅️ 67 minute jucate
⚽️ 1 gol
📈 91,7% precizie pase
❌ 1 ocazie mare ratată
✔️ 1 pasă cheie

Dominik Szoboszlai (21 ani) – RB Leipzig

Leverkusen 0-1 Leipzig

Dominik Szoboszlai a marcat singurul gol al partidei în minutul 69 din pasa francezului Nkuku.
A doua partidă consecutivă de Bundesliga în care maghiarul este decisiv, după ce etapa trecută a marcat o dată și a oferit o pasă de gol.
Szoboszlai a jucat în 26 de partide în Bundesliga (cu o medie de 54 minute/meci) în care a marcat de 6 ori și a oferit 7 pase de gol. În Cupa Germaniei a marcat de 2 ori în 3 meciuri, iar în Europa a reușit 2 goluri și o pasă de gol în 7 partide.

vs. Leverkusen
✅️ 90 minute jucate
⚽️ 1 gol
📈 81% precizie pase
✔️ 2/3 driblinguri reușite
✔️ 1/2 pase lungi corecte

Tom Rothe (17 ani) – Borussia Dortmund

Dortmund 6-1 Wolfsburg

Gol la debutul în Bundesliga pentru Tom Rothe (17 ani). Fundașul stânga al celor de la Dortmund a deschis scorul în meciul câștigat cu 6-1 pe teren propriu contra celor de la Wolfsburg.
Format la echipa de juniori a celor de la Rendsburg, acesta a mai trecut pe echipele de tineret ale celor de la Budel, Nienstedt, St. Pauli, ca în iulie 2021 să ajungă gratis la Dortmund.
Rothe este jucător de picior stâng, are o înățime de 1,92 m și evoluează ca fundaș stânga sau mijlocaș în banda stângă.
Va fi interesant de urmărit evoluția acestui tânăr și câte partide va mai prinde în tricul celor de la Dortmund până la finalul campionatului.

vs. Wolfsburg
✅️ ️88 minute jucate
⚽️ 1 gol
📈 78,9% precizie pase
❌ ️1/3 driblinguri reușite
❌ 0/5 centrări corecte
✔️ 1 intercepție

Pietro Pellegri (21 ani) – FC Torino

Lazio 1-1 Torino

Considerat unul dintre cei mai buni atacanți ai generației sale, Pietro Pellegri s-a pierdut după transferul răsunător la AS Monaco, club care a plătit 21 de milioane € în ianuarie 2018. Împrumutat în turul campionatului la AC Milan, pentru care a jucat 127 minute în 6 partide, Pellegri a marcat golul egalării cu Lazio, în a patra partidă disputată pentru torinezi. Transferul său la Torino nu este întâmplător, în echipa de conducere a clubului aflânde-se tatăl său, Marco Pellegri.
Rămâne de urmărit dacă în sezonul viitor își va găsi loc în lotul lui AS Monaco ori va fi împrumutat la un alt club din Serie A.

vs. Lazio
✅️ 45 minute jucate
⚽️ 1 gol
📈 83,3% precizie pase
✔️ 2/3 driblinguri reușite
✔️ 1/1 pase lungi corecte