Top 5 Future Stars Etapa 14-17 Ianuarie

Florian Wirtz (18 ani) – Bayer 04 Leverkusen

M`gladbach 1-2 Leverkusen

Mijlocașul german a făcut o nouă partidă sanzațională, fiind declarat și omul meciului. S-a remarcat prin ocaziile create, pasa de gol și penaltiul obținut, dar evoluția sa a reprezentat mai mult de atat. La doar 18 ani, Wirtz reușește să fie un număr 10 veritabil, într-unul dintre campionatele puternice ale Europei.
Site-ul de specialitate transfermarkt.com îl cotează pe Florian Wirtz la 70 milioane €, fiind un adevărat fenomen din acest punct de vedere. În cele 23 de partide disputate în acest sezon, neamțul a marcat de 8 ori și a oferit 12 pase de gol.

vs. M`gladbach
✅ 89 minute jucate
🅰️ 1 pasă de gol
📈 69,7% precizie pase
✔ 7 pase cheie
✔ 1 ocazie mare creată
✔ 1 penalti obținut
✔ 6/8 driblinguri reușite

Jacob Ramsey (20 ani) – Aston Villa

Aston Villa 2-2 Manchester United

Meci foarte bun reușit de mijlocașul celor de la Aston Villa, Jacob Ramsey. Englezul a marcat o dată și a oferit o pasă de gol în remiza 2-2 pe teren propriu contra Diavolilor din Manchester.
Acesta este cotat la 15 milioane € și evoluează natural ca mijlocaș box to box. În stagiunea actuală a jucat în 18 partide remarcându-se prin cele 3 reușite și o pasă de gol.

vs. Manchester Utd.
✅ 90 minute jucate
⚽️ 1 gol
✔ 1 pasă de gol
📈 87% precizie pase
✔ 1 ocazie mare creată
✔ 3/3 driblinguri reușite
❌ de 3 ori a fost driblat

João Pedro (20 ani) – FC Watford

Newcastle 1-1 Watford

Atacantul lui Watford, Joao Pedro profită de increderea acordată de managerul Claudio Ranieri și marchează al doilea gol consecutiv, în ambele partide fiind titular. Meciul Newcastle – Watford s-a terminat 1-1.
Brazilianul a fost transferat de la Fluminense în 2019 în schimbul sumei de 4 milioane €. În stagiunea trecută, cand a evoluat în Championship, a jucat în 38 de partide (cu o medie ee 68 minute/meci) marcând de 9 ori și oferind 3 pase de gol. În actualul sezon a marcat de 3 ori și a oferit o pasă de gol în 15 partide.
Partea a doua a sezonului ne va arata daca Joao Pedro se poate transforma într-un “nou Richarlison”.

vs. Newcastle
✅ 90 minute jucate
⚽️ 1 gol
📈 74,1% precizie pase
✔ 1 pasă cheie
✔ 2/4 driblinguri reușite
✔ 3 șuturi pe poartă

Wilfried Singo (21 ani) – FC Torino

Sampdoria 1-2 Torino

Fundașul dreapta al celor de la Torino își continuă forma excelentă din acest sezon și se remarcă cu golul care a adus egalarea în minutul 27. Singo are o înălțime de 1,90 m și evoluează pe postul de fundaș dreapta, putând acoperi banda dreaptă și într-un sistem cu 3 fundași centrali.
Ivorianul este cotat la 12 milioane € și a fost transferat de clubul italian în ianuarie 2019 din țara natală, de la clubul AS Denguélé d’Odienné. În acest sezon a evoluat în 20 de partide (cu o medie de 76 minute/meci) de Serie A, remarcându-se cu evoluții defensive bune dar și cu 3 goluri și 2 pase de gol.

vs. Sampdoria
✅ 90 minute jucate
⚽️ 1 gol
📈 82,2% precizie pase
✔ 1 pasă cheie
❌ 4/10 dueluri câștigate
✔ 1 intercepție

Brian Brobbey (19 ani) – Ajax Amsterdam

Utrecht 0-3 Ajax

La al doilea „debut” în tricoul Lăncierilor, Brian Brobbey a marcat o dublă împotriva celor de la Utrecht. Atacantul olandez a ajuns la începutul sezonului gratis la RB Leipzig, fiind considerat o achiziție excelentă pentru clubul german. După 14 partide disputate în tricoul nemților, se pare că a fost considerat necesar transferul său la un club la care să evolueze constant. Astfel acesta s-a întors la Ajax, club care l-a și format.
Brobbey s-a remarcat în sezonul trecut când a marcat de 3 ori și a oferit o pasă de gol în 6 partide de Europa League, iar în Eredivisie a avut aceleași cifre în 12 meciuri jucate.
Așteptăm să performeze și în returul acestui sezon și să ne reamintească de tânărul foarte promițător din sezonul trecut.

vs. Utrecht
✅ 70 minute jucate
⚽️ 2 goluri
📈 83,3% precizie pase
✔ 2/4 șuturi pe poartă
❌ 2 semnalizări în offside