Top 5 Future Stars Etapa 11-14 Februarie

Anthony Gordon (20 ani) – FC Everton

Everton 3-0 Leeds United

Considerat încă din urmă cu 4 ani unul dintre cei mai buni jucători din academia „Caramelelor”, Gordon a reușit să joace constant abia în acest sezon. În meciul cu Leeds, acesta a marcat o dată și a oferit o pasă de gol, fiind de departe jucătorul meciului.
Este cotat de site-ul de specialitate Transfermark, la doar 8 milioane €, dar dacă va reuși să mențină ritmul evoluțiilor bune, în mod sigur cota sa va crește și se va afla în vizorul echipelor din „big six”.
Campion U21 cu Everton, mijlocașul stânga englez a marcat de 3 ori și a oferit 8 pase de gol în 42 de partide pentru prima echipă.

vs. Leeds
✅ 81 minute jucate
⚽️ 1 gol
🅰️ 1 pasă de gol
📈 68,2% precizie pase
✔ 2 pase cheie
❌ 1 ocazie mare ratată
✔ 8/12 dueluri câștigate

Kouadio Koné (20 ani) – Borussia Mönchengladbach

Mönchengladbach 3-2 Augsburg

Unul dintre cei mai buni tineri mijlocași din Bundesliga, Kouadio Koné, s-a remarcat și în meciul contra celor de la Augsburg, deschizând scorul în minutul 30.
Mijlocașul central francez cu origini ivoriene, a marcat pentru a treia oară în acest sezon, având și 2 pase de gol în cele 18 meciuri disputate.
Este cotat la 15 milioane €, iar presa din Italia a speculat un posibil transfer la AC Milan.

vs. Augsburg
✅ 85 minute jucate
⚽️ 1 gol înscris
📈  83% precizie pase
✔ 2/2 driblinguri reușite

Florian Wirtz (18 ani) – Bayer 04 Leverkusen

Bayer Leverkusen 4-2 Stuttgart

Playmakerul lui Leverkusen își continuă forma excelentă din acest sezon și își trece în cont încă o reușită și o pasă de gol, fiind și cel mai bun om al meciului.
Cotat de Transfermarkt la 70 milioane €, Wirtz este cu adevărat un jucător fenomen, ajungând în acest sezon la 10 goluri și 13 pase de gol în 26 de partide.
Așteptăm cu nerăbdare perioadă de transferuri din vară pentru a vedea dacă „Aspirinele” vor reuși să-l păstreze și pentru sezonul viitor.

vs. Stuttgart
✅ 90 minute
⚽️ 1 gol
🅰️ 1 pasă de gol
📈 85,5% precizie pase
✔ 5 pase cheie
✔ 2 ocazii mari create

Arnaud Kalimuendo (20 ani) – RC Lens

Lens 3-2 Bordeaux

Atacantul francez a deschis scorul în minutul 10 din pasa lui Gael Kakuta. Acesta este jucătorul lui Paris Saint-Germain, fiind doar împrumutat la Lens, club pentru care a marcat pentru a opta oară în 21 de partide în actualul sezon.
Cu o cotă de piață de 12 milioane €, jucătorul cu origini congoleze nu pare a avea capacitatea de a pătrunde în primul 11 al parizienilor nici în sezonul viitor, motiv pentru care sunt șanse mari să fie împrumutat, poate chiar la Lens, club pentru care evoluează în al doilea sezon consecutiv.

vs. Bordeaux
✅ 62 minute jucate
⚽️ 1 gol
📈 100% precizie pase
✔ 1 ocazie mare ratată

Linus Gechter (17 ani) – BSC Hertha

Furth 2-1 Hertha

Fundașul central al celor de la Hertha Berlin, Linus Gechter (17 ani), a marcat primul gol la profesioniști în meciul pierdut cu 2-1 la Furth. Acesta a fost declarat și cel mai bun jucător al meciului.
Gechter este cotat la 700k € și a jucat în 6 partide pentru prima echipă a Herthei.

vs. Furth
✅ 90 minute jucate
⚽️ 1 gol
📈 83,1% precizie pase
✔ 2 mingi salvate de pe linia porții
✔ 1 intercepție
✔ nu a fost driblat
✔ 1 pasă cheie