Top 5 Future Stars Etapa 04-07 Martie

Bukayo Saka (20 ani) – Arsenal Londra

Watford 2-3 Arsenal

Mijlocașul englez se află la cel mai bun sezon al său în tricoul lui Arsenal și a impresionat încă o dată în meciul cu Watford. Acesta a reușit să marcheze o dată și să ofere o pasă de gol. Spre deosebire de sezoanele trecute când a evoluat în ambele benzi ale atacului ori ca fundaș stânga, în acest sezon Saka și-a adjudecat postul de aripă dreapta. Acesta ar putea fi și motivul pentru care evoluțiile sale sunt constante.
Saka a jucat în 25 de partide de Premier League în acest sezon și a marcat de 8 ori, oferind și 5 pase de gol.

vs. Watford
✅️ 90 minute jucate
⚽️  1 gol
🅰️  1 pasă de gol
📈 83,7% precizie pase
✔️ 2 pase cheie

Destiny Udogie (19 ani) – Udinese Calcio

Udinese 2-1 Sampdoria

Italianul cu origini nigeriene a reușit să marcheze a doua etapa consecutivă, de data aceasta aducând și victoria pentru echipa sa. Acesta pare a fi marea revelație a ultimelor 2 etape din Serie A, după meciul cu Udinese și cel împotriva celor de la AC Milan.
Udogie are o înăltime de 1,87 m și evoluează nativ pe postul de fundaș stânga, dar poate acoperi toata banda într-un sistem cu 3 fundași centrali.
Cotat la 7 milioane €, acesta este împrumutat de la Hellas Verona până la finalul sezonului.

vs. Sampdoria
✅️ 90 minute jucate
⚽️ 1 gol
📈 85,3% precizie pase
✔️ 2 pase cheie
✔️ 2 intercepții

Goncalo Ramos (20 ani) – Benfica Lisabona

Portimonense 1-2 Benfica

Portughezul a marcat golul de 2-1 și o menține pe Benfica la 10 puncte în spatele liderului FC Porto. Considerat unul dintre cei mai talentați tineri atacanți portughezi, Goncalo Ramos întârzie încă să confirme la prima echipă.
Ramos a fost cel mai bun marcator din UEFA Youth League în sezonul 2019/20, cu 8 reușite, alături de Roberto Picoli de la Atalanta, iar în 2019 a fost golgheterul Campionatului European U19.
Cotat la 8 milioane €, Ramos a marcat de 5 ori și a oferit 2 pase de gol în 20 de partide de campionat.

vs. Portimonense
✅️ 86 minute jucate
⚽️ 1 gol
✔️ 88,5% precizie pase
✔️ 1/2 șuturi pe poartă

Eduardo Camavinga (19 ani) – Real Madrid

Real Madrid 4-1 Real Sociedad

Mijlocașul francez a profitat de accidentarea lui Toni Kroos și a fost titular, reușind să deschidă scorul cu un gol splendid din afara careului. Cu un start bun de sezon, tânărul cu origini congoleze intrase într-un con de umbră.
Acesta a jucat până acum în 17 partide de La Liga, având o medie de 38 de minute pe meci, remarcându-se cu două reușite, iar în UEFA Champions League s-a remarcat cu o pasă de gol în 4 partide.

vs. Real Sociedad
✅ 90 minute jucate
⚽️ 1 gol
📈 89,4% precizie pase
✔️ 3/3 pase lungi corecte
✔️ 0/2 driblinguri reușite

Willem Geubbels (20 ani) – FC Nantes

Nantes 2-0 Montpellier

Împrumutat de la AS Monaco pentru acest sezon, Geubbels a marcat al doilea gol în Ligue 1 pentru FC Nantes.
Considerat în continuare un atacant cu potențial uriaș, acesta nu a reușit să devină titular nici la Nantes, în ciuda faptului că a fost jucat ca atacant ori în banda stângă.
Cotat la 4,5 milioane €, francezul cu origini olandeze a jucat în 17 partide în sezonul actual, marcând de 3 ori și oferind o pasă de gol.

vs. Montpellier
✅ 3 minute jucate
⚽️ 1 gol
✔️ 2 atingeri
✔️ 1/1 dueluri aeriene câștigate