Top 5 Future Stars Etapa 01-04 Aprilie

Charles De Ketelaere (21 ani) – Club Brugge

Beerschot VA 1-3 Brugge

La al treilea sezon în prima echipă a celor de la Brugge, De Ketelaere pare să fie aproape de potențialul maxim pentru campionatul Belgiei. Acesta a marcat un nou gol în victoria 3-1 și a ajuns la 14 goluri marcate în sezonul actual de Jupiler Pro League. Tot în campionat a reușit și 7 pase de gol.
De Ketelaere și-a început cariera ca „număr 10”, dar pe parcursul acestui sezon a fost împins în atac, ca vârf secund, fiind ajutat de cei 1,92 m înălțime.
Cotat la 27 milioane €, belgianul se află într-o formă foarte bună și poate fi o țintă în perioada de transferuri din vară pentru echipele din campionatele de top.

vs. Beerschot
✅️ 61 minute jucate
⚽️ 1 gol
📈 82,6% precizie pase
✔️ 2 pase cheie
✔️ 1 ocazie mare creată
❌ 2/4 driblinguri reușite

Pedri (19 ani) – FC Barcelona

Barcelona 1-0 Sevilla

Tânărul mijlocaș spaniol a fost decisiv în derby-ul cu Sevilla, marcând singurul gol al meciului.
Titular la Barcelona și la naționala Spaniei, Pedri a devenit o certitudine pentru fotbalul mondial. Un jucător ce poate evolua pe aproape orice poziție la mijlocul terenului, iar la nevoie chiar și în bandă.
În 11 partide de La Liga a marcat de 2 ori și a oferit o pasă de gol, dar evoluțiile sale nu se rezumă doar la cifre, fiind o prezență importantă în jocul catalanilor.

vs. Sevilla
✅️ 90 minute jucate
⚽️ 1 gol
📈 85,2% precizie pase
✔️ 5/6 pase lungi corecte
✔️ 2 intercepții
❌ 7/12 dueluri câștigate

Brennan Johnson (20 ani) – Nottingham Forest

Blackpool 1-4 Nottingham

Un nou meci de senzație pentru atacantul lui Nottingham, acesta marcând de 2 ori și oferind o pasă de gol.
Brennan Johnson a ajuns la 13 goluri marcate în 37 de partide de Championship, oferind și 6 pase de gol.
Cotat la doar 1 milion €, acesta poate fi o soluție în viitor pentru echipele de Premier League, fiind alături de Carvalho de la Fulham unul dintre cei mai buni tineri jucători ofensivi din liga a doua engleză.

vs. Blackpool
✅️ 66 minute jucate
⚽️ 2 goluri
🅰️ 1 pasă de gol
📈 81,3% precizie pase
✔️ 2 pase decisive

Fábio Vieira (21 ani) – FC Porto

Porto 3-0 Santa Clara

Unul dintre cei mai talentați mijlocași portughezi, Fábio Vieira, a fost omul meciului Porto – Santa Clara, scor final 3-0. Acesta a marcat de 2 ori și a ajuns la 6 goluri marcate și 11 pase de gol în prima ligă portugheză.
Vieira este cotat la 17 milioane € și evoluează ca playmaker în spatele vârfului. A jucat în 70 de partide pentru FC Porto și a marcat de 10 ori, oferind și 15 pase de gol. Un jucător care a performat de la vârste fragede, fiind câștigător al UEFA Youth League, echivalentul UEFA Champions League la nivelul juniorilor.

vs. Santa Clara
✅️ 82 minute jucate
⚽️ 2 goluri
📈 87% precizie pase
✔️ 4/4 driblinguri reușite
❌ 1/5 centrări corecte
✔️ 8/11 dueluri câștigate
✔️ 1 intercepție

Martín Satriano (21 ani) – Stade Brestois 29

Montpellier 1-2 Stade Brestois

Împrumutat de la Inter Milan pentru acest sezon, Martín Satriano a marcat în partida cu Montpellier pentru a patra oară în acest sezon de Ligue 1.
Atacantul uruguayan din Montevideo a ajuns în 2021 la Inter, și a făcut pasul în acest sezon către Ligue 1 pentru a prinde minute. Are o medie de 58 de minute jucate pe meci și s-a remarcat cu cele 4 goluri reușite.
Cotat la 4 milioane €, acesta joacă ca atacant central, fiind ajutat de cei 1,87 m înălțime și un fizic ce contribuie la un control bun asupra adversarilor.

vs. Montpellier
✅️ 84 minute jucate
⚽️ 1 gol
📈 87,5% precizie pase
✔️ 1/1 pase lungi corecte
❌ 2/4 șuturi pe poartă