Future Stars Etapa 19-21 Noiembrie

 

A trecut o nouă etapă în urmă căreia am remarcat jucători noi. Avem 4 tineri ce au marcat pentru prima dată în campionatele interne și alți 3 ce își continuă evoluții senzaționale din acest sezon.
Mai jos îi aveți pe remarcații acestei etape:

Jonathan David (21 ani) – OSC Lille

Monaco 2-2 Lille

Jonathan David (21 ani) își continuă forma excelentă din acest sezon, cu 2 goluri marcate împotriva celor de la Monaco, scor final 2-2.
Jucătorul canadian se află la a 10-a reușită în acest sezon de Ligue 1, având 14 meciuri jucate. David a marcat în 4 din ultimele 5 partide disputate pentru Lille.
Acesta a fost transferat la începutul sezonului 2020/21 de la KAA Gent, unde marcase de 37 de ori și oferise 15 pase de gol în 83 de partide. Transferul s-a realizat pentru nu mai puțin de 27 milioane €.

vs. Monaco
✅ 80 minute jucate
⚽️ 2 goluri
📈 77,8% precizie pase
❌ 1 ocazie mare ratată
✔ 2 pase decisive

Joao Pedro (Watford) – FC Watford

Watford 4-1 Manchester United

Atacantul brazilian al lui Watford a marcat primul gol în Premier League în minutul 90+2, ducând scorul la 3-1. La primul sezon în prima ligă engleză, Joao Pedro a reușit să joace un total de 190 de minute în 10 partide, având o medie de 19 minute pe meci.
Cotat la 10 milioane de €, acesta este considerat un jucător cu potențial imens și cel mai probabil va mai primi șanse pe parcursul acestui sezon.

vs. Manchester Utd.
✅ 13 minute jucate
⚽️ 1 gol
📈 72,7% precizie pase
✔ 1/1 driblinguri reușite
❌ 2 șuturi pe lângă poartă

Felix Afena-Gyan (18 ani) – AS Roma

Genoa 0-2 AS Roma

La doar 18 ani, Felix Afena-Gyan a marcat o dublă și a adus victoria celor de la AS Roma în deplasarea de la Genoa, scor final 0-2.
Ghanezul a marcat la al 3-lea meci pentru AS Roma, după ce mai jucase 34 de minute împotriva lui Cagliari și 45 de minute cu Milan.
Acesta a fost transferat pentru 350k € de la FC EurAfrica și evoluează pe postul de atacant central.
Jose Mourinho l-a introdus în teren în minutul 74, iar Gyan a marcat 8 minute mai târziu din pasa lui Mkhitaryan. Al doilea gol a fost marcat în minutul 90+4 dintr-o execuție de la aproximativ 25 de metri.

vs. Genoa
✅ 16 minute jucate
⚽️ 2 goluri
📈 100% precizie pase
✔ 1 pasa decisivă
✔ 2 șuturi pe poartă

Amine Adli (21 ani) – Bayer 04 Leverkusen

Leverksen 1-0 Bochum

Jucătorul francez cu origini marocane a marcat unicol gol al partidei. Acesta a fost și primul său gol în Bundesliga.
Adli este cotat la 9 milioane €, iar transferul său la Bayer a fost realizat în august 2021 contra sumei de 7.5 milioane €, de la clubul francez Toulouse.
Acesta este jucător de picior stâng și evolueaza natural în banda dreapta ca inside forward, dar poate juca fără probleme și pe postul de atacant central ori ca vârf secund.

vs. Bochum
✅ 90 minute jucate
⚽️ 1 gol
📈 75,9% precizie pase
✔ 1 pasă decisivă
✔ 1/2 driblinguri reușite

Amine Gouiri (21 ani) – OGC Nice

Clermont 1-2 Nice

Gouiri a ajuns la cota 8 în acest sezon de Ligue 1, marcând ambele goluri din deplasarea de la Clermont. Internaționalul francez de tineret este cotat la 35 milioane €, iar cota sa pare a fi într-o continuă creștere. Pe lângă reușitele din Ligue 1, unde s-a mai remarcat și cu alte 4 pase de gol, acesta a impresionat și în Europa League, unde a marcat de 4 ori în 5 partide.
Atacantul francez cu origini algeriene este un produs al academiei lui Olympique Lyon, de unde a fost transferat contra sumei de 7 milioane €.

vs. Clermont
✅ 89 minute jucate
⚽️ 2 goluri
📈 82,8% precizie pase
✔ 1/4 driblinguri reușite

Jesper Lindström (21 ani) – Eintracht Frankfurt

Freiburg 0-2 Frankfurt

Mijlocașul danez a marcat primul gol al partidei și totodată și primul său gol în Bundesliga.
Acesta evoluează natural pe postul de mijlocaș central ofensiv (CAM) dar poate evolua și în banda stângă ori ca atacant central.
Cotat la 7 milioane €, Lindström este un produs al clubului danez IF Bröndby, de la care a fost transferat în această vară contra sumei de 7 miliaone €.

vs. Freiburg
✅ 74 minute jucate
⚽️1 gol
📈 80% precizie pase
✔ 2 pase decisive
❌ de 3 ori a fost driblat

Dusan Vlahovic (21 ani) – ACF Fiorentina

Fiorentina 4-3 Milan

Atacantul sârb a facut un nou meci senzațional, înscriind de 2 ori și oferind o pasă de gol.
Acesta a ajuns la 10 reușite în Serie A, după doar 13 partide disputate. Acestor 10 reușite li se adaugă și 2 pase de gol.
Cotat la 50 milioane €, sârbul se află cu siguranță sub fina observație a cluburilor de top din Europa. În acest moment se află pe primul loc în clasamentul golgheterilor, la egalitate cu Ciro Immobile, atacantul lui Lazio Roma.

vs. Milan
✅ 90 minute jucate
⚽️ 2 goluri
🅰️ 1 pasă de gol
📈 80% precizie pase
✔ 1 pasă decisivă